Bidra till Flytkraft

Flytkraft är inte kopplat till någon ideologi, religion eller annan rörelse. Basen för innehållet ska vara vetenskap och klinisk erfarenhet även om personliga och filosofiska betraktelser måste vara tillåtna.

Flytkraft är tänkt att växa. Visionen är att vara en hållbar plattform för kunskap om psykiskt lidande och om vikten av att möta människor utifrån en bred vetenskaplig människosyn. För att visionen ska bli verklighet behövs fler skribenter, medarbetare, idéer och även ekonomiskt stöd. Vi söker fler kliniker, akademiker och andra yrkesverksamma som vill skriva eller på annat sätt bidra med innehåll och idéer. Om du är en av dem så mejla info@psyk22.se.

Vi har just nu inte något ekonomiskt stöd. Allt arbete har hittills skett ideellt. För att kunna driva hemsidan långsiktigt är vissa inkomster nödvändiga. Planen är att hitta finansieringslösningar.

Om du vill bidra ekonomiskt med en gåva så använd QR-koden nedan. Du som sitter vid en dator kan scanna symbolen med din mobiltelefon. Om du läser på mobilen så kan du hålla fingret på QR-koden så dyker en meny upp, där du hittar en länk till Swish. Om inte det fungerar på din telefon så swisha till numret som står i QR-koden (123-654 44 98).